«Бойові мистецтва – спорт для всіх»

 26.02.2015
Черкаська область

21-22 лютого 2015 року у м. Черкасах в спортзалі гімназії №9 відбувся обласний фестиваль «БОЙОВІ МИСТЕЦТВА – СПОРТ ДЛЯ ВСІХ».

Обласний фестиваль з карате проводився з метою популяризації бойових мистецтв серед населення, заохочення до регулярних занять фізичною культурою і спортом, сприяння розвитку клубної системи, пропаганда здорового способу життя, налагодження дружніх стосунків серед учасників.

В заході взяли участь 4 команди, загальною кількістю 72 особи.

Програма фестивалю включала командну демонстрацію, під час якої виконувалися яскраві, видовищні техніки: формальні вправи, поєдинки, самозахист, комплекси з навчальною зброєю, розбивання твердих предметів. Демонстрацію готувала кожна команда учасниця, як візитну картку своєї організації.

Окрім цього спортсмени виконували формальні вправи – ката без зброї та зі зброєю, а також змагались в поєдинках – куміте, які проводилися у відповідних вагових категоріях.

Черкаський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» нагородив пам’ятними статуетками переможців та призерів у командній демонстрації.