На Черкащині турбуються про покращення умов для регулярних занять масовою фізичною культурою різних соціальних і вікових груп населення

 25.05.2015
Черкаська область

З 1 по 30 квітня 2015 року в Черкаській області було заплановано проведення місячника з облаштування та будівництва найпростіших спортивних споруд - майданчиків за місцем проживання та в місцях масового відпочинку населення. Головною метою Всеукраїнського місячника «Спорт для всіх – спільна турбота» у Черкаській області є покращення умов для регулярних занять масовою фізичною культурою різних соціальних і вікових груп населення за місцем проживання та масового відпочинку населення.

 

З метою якісного проведення агітаційно-пропагандистської роботи щодо Всеукраїнського місячника «Спорт для всіх – спільна турбота» на місцевих радіостанціях «Шансон» та «Шарманка» з 27 березня по 3 квітня 2015 року розміщено аудіоролик.

 

Під час проведення місячника в області для проведення необхідних робіт прийняло участь 45,502 тис. осіб, що становить 4 % від загальної кількості населення.

 

Загальна кількість використаних коштів на проведення місячника становить 87,15 тис. грн. (бюджетних – 4,9 тис., позабюджетні – 82,25 тис. грн.)

 

В цілому у Черкаській області упорядковано та облаштовано 553 спортивних майданчиків із 745, що потребували ремонту (84 %).