«Олімпійське літо» на Черкащині стартувало

 04.06.2015
Черкаська область

3 червня 2015 року управління у справах сім’ї, молоді та спорту та обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» провели всеукраїнські фізкультурно-оздоровчі заходи для дітей в літній канікулярний період та заходів в оздоровчих таборах «Олімпійське літо», які проходили на водній станції ТСОУ в м. Черкаси

Метою заходу було залучення дітей та молоді до систематичних занять фізичною культурою та спортом, організація активного відпочинку, популяризація олімпійських цінностей і досягнень українських атлетів у сучасному спорті та Олімпійських іграх, пропаганда здорового способу життя серед широких верств населення, піднесення олімпійських цінностей та ідеалів спорту як одного із засобів гармонійного розвитку людини з метою створення толерантного суспільства, поширення ідей гуманізму і виховання патріотизму.

З привітальним словом виступили заступник начальника управління у справах сім’ї, молоді та спорту Коваленко К.Ю. та завідувач сектору фізкультурно-оздоровчої та спортивно-масової роботи Бражник С.В.

Змагання складалися зі спортивних естафет (веслування на човні, біг з перешкодами, згинання та розгинання тулуба, стрибки через скакалку, транспортування тенісного м’яча). Діти змагалися в двох вікових групах: 2002-2004 р.н. та 2005 р.н. і молодші.

Переможці та призери отримали грамоти, медалі, спортивний інвентар від обласного центру «Спорт для всіх».

Загальна кількість учасників склала 80 осіб.