«Спорт для всіх» та НОК України в Черкаській області завітали в «Гайдарівець»

 15.07.2015
Черкаська область

13 червня 2015 року обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно з Відділенням НОК України в Черкаській області провели всеукраїнський фізкультурно-оздоровчий захід для дітей в літній канікулярний період та заходи в оздоровчих таборах «Олімпійське літо», який проходив в дитячому-оздоровчому таборі «Гайдарівець», що знаходиться в с. Чапаєвка (Черкаська область, Золотоніський район).

Метою заходу було залучення дітей та молоді до систематичних занять фізичною культурою та спортом, організація активного відпочинку, популяризація олімпійських цінностей і досягнень українських атлетів у сучасному спорті та Олімпійських іграх, пропаганда здорового способу життя серед широких верств населення, піднесення олімпійських цінностей та ідеалів спорту як одного із засобів гармонійного розвитку людини з метою створення толерантного суспільства, поширення ідей гуманізму і виховання патріотизму.

З привітальним словом виступили заступник директора обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Брайченко Т.В. та відповідальний секретар Віділення НОК України в Черкаській області Урста І.С.

Діти змагалися у спортивних естафетах, грали у футбол, баскетбол, настільний теніс, та здійснили легкоатлетичний пробіг з олімпійським вогнем.

Переможці та призери отримали грамоти та спортивний інвентар від обласного центру «Спорт для всіх».

Загальна кількість учасників склала більше 200 осіб.