Спортивно-розважальні змагання «Богатир-рятівник – 2015» в рамках спортивно-масових заходів «Козацькі розваги

 27.05.2015
Черкаська область

23 травня 2015 року обласним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно з управлінням у справах сім’ї, молоді та спорту та кафедрою спеціальної та фізичної підготовки Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля обласної державної адміністрації, в м. Черкаси було проведено спортивно-розважальні змагання «Богатир-рятівник – 2015» в рамках спортивно-масових заходів «Козацькі розваги», який проходив в спортивно-оздоровчому комплексі «Бочка».

 

Змагання проводилися з метою популяризації силових видів спорту, підвищення рівня фізичної підготовки, згуртованості та відродження духовності українського народу.

 

На змаганнях були присутні почесні гості: віце-президент Національного олімпійського комітету Микола Томенко та майстер спорту України міжнародного класу з пауерліфтингу Віктор Юрченко.

 

Програма змагань складалася з таких видів спорту: рятувальна тяга, надзвичайна ситуація, автопідйомник, пожежна витримка, комплексна естафета. В склад команди входило 6 чоловік.

 

В кінці змагань були підведені підсумки: І місце посіла збірна команда факультету оперативно-рятувальних сил та факультету пожежної безпеки ЧІПБ, ІІ місце посіли богатирі Управління ДСНС у Черкаській області, ІІІ місце завоювала збірна команда факультету цивільного захисту та управління і факультету техногенної безпеки та охорони праці інституту.

 

Переможці та призери були нагороджені кубками та дипломами від обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх»

 

Загальна кількість учасників склала близько 150 осіб.