«ПЕРШЕ ТАТАМІ»

 02.03.2015
Дніпропетровська область

28 лютого в м Дніпродзержинськ, в спортивному комплексі КП «СК» Прометей (пр-т Аношкіна, 109) пройшла відкрита першість Дніпродзержинська з кіокушин-кан карате «ПЕРШЕ ТАТАМІ» у розділі «куміте» серед дітей, юніорів та дорослих у вікових групах 6-7, 8-9, 10-11, 12-13, 14-15, 16-17, 18-20, 21-35 років.

Турнір зібрав близько 200 спортсменів. В ньому взяли участь і Мелітопольські каратисти, які показали наступний результат: 11 золотих, 2 срібних і одна бронзова нагорода.

Чемпіонами стали: Карпов Олександр, Тарасов Євген, Щербань Володимир, Базолук Артем, Сірих Роман, Зуйков Мирослав, Черних Владислав, Левченко Микита, Джок Павло, Коломоєць Михайло, Сулейманов Енвер.

Срібними призерами стали: Чумаков Олег, Мушенко Данило.

Бронзовий призер: Розмова Микита.

В збірний склад мелітопольської команди, підготовленої тренерами Жорняк Андрієм і Зінченко Анатолієм, увійшли спортсмени, що тренуються на базах «Центру дитячої та юнацької творчості», а також міського та районного центру «Спорт для всіх».

Метою даного турніру було:

- Сприяння розвитку та популяризації кіокушин-кан карате

- Організація дозвілля молоді, пропаганда здорового способу життя;

- Підвищення майстерності спортсменів, комплектування збірних команд серед дітей та юнаків для виступу на відкритих турнірах регіонального та національного рівнів;

- Удосконалення практичного досвіду початківців спортсменів.

Загальне керівництво проведенням змагань здійснювалося Департаментом молоді та спорту Дніпродзержинської міської ради.

Безпосередня організація та проведення змагань покладалася на керівництво «Дніпродзержинської федерації кіокушин-кан карате.

Головним суддею змагань був Президент «Дніпродзержинської федерації кіокушин-кан карате» Е.С. Колішевський.

Змагання проводилися за правилами, встановленими і затвердженими Міжнародною організацією «Kyokushin-kan International», та відповідно до Правил, затверджених Міністерством України у справах сім'ї, молоді та спорту, за олімпійською системою з вибуванням після поразки.

У змаганнях взяли участь спортсмени, які не мають або мають невеликий досвід участі у змаганнях. Для досвідчених спортсменів, формувалися окремі категорії.

Переможці та призери змагань були нагороджені відповідними медалями та дипломами, а також окремим призом «За кращу техніку».