Спортивний рекорд України був поставлений у Дніпропетровську

 10.06.2015
Дніпропетровська область

У Дніпропетровську у парку імені Л.Глоби 6 червня встановили новий рекорд Украины. Близько 100 молодих людей,- хлопців та дівчат одночасно віджалися на 50-метрових брусах, які, до речі, також стали рекордом, як самі довгі спортивні бруса у світі.

Після того, як рекорд був встановлений, рекордні бруси не стояли без справи. Багато людей, які гуляли у парку, відразу почали пробувати на них свої сили. Папи показували своїм синам, як це робити правильно.

Цю подію, у встановленні рекорду проводили у рамках Другого благодійного фестивалю-форуму «Жити здорово!». Його проведення підтримали міська та обласна влади. У фестивалі прийняла участь велика кількість громадських організацій, творчих колективів, навчальних центрів та волонтерів. Після встановлення рекорду, учасники та спостерігачі, під гаслом за здоровий спосіб життя, влаштували пробіжку від вул. Серова до пам’ятника Чкалову, де вже встановили величезну сцену для виступу юних та дорослих артистів, а також спортивний інвентар для майстер-класів по WorkOut та бойовим мистецтвам.

На фестивалю було багато учасників та спостерігачів, які заповнили усю територію парка. На дитячому майданчику біля озера, молодь зібралась для того, щоб проводити квести, а малюки малювали на асфальті, вивчали англійські слова, робили саморобні картки та власні “карти життєвого успіху”. Відбувалися спортивні змагання та ярмарки. Автори найкращих соціальних проектів отримали нагороду. У завершенні фестивалю пройшов святковий концерт, у котрому виступали Ярмак, Олексій Кузнецов, YarosLove, ТОИЯ, Натолич.

Фестиваль відбувся при підтримці міжнародної організації Street WorkOut, КЗ ДОЦ ФЗН «Спорт для всіх», «Гойда». Спортивне свято відвідав та став почесним гостем президент "Фонду волонтерів України" Тимофій Нагорний.