«Здорова молодь – здорова нація» крокує Дніпропетрівщиною

 04.10.2017
Дніпропетровська область

«Здорова молодь – здорова нація» – під таким гаслом 29 вересня – 01 жовтня 2017 року в м. Дніпро Дніпропетровської області на спортивній арені «Олімпія+» відбувся фінал Всеукраїнських масових заходів для молоді.

Організаторами фестивалю виступили Міністерство молоді та спорту України, Всеукраїнський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», КЗ «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Дніпропетровської обласної ради.

Змагання проводились з метою: формування свідомості до повсякденного ведення здорового способу життя, особливо серед молодого покоління, пропаганди фізичної культури, спорту і здорового способу життя та визначення переможця для участі у Всеукраїнських змаганнях

Програма змагань проходила згідно з положенням Всеукраїнського центру ФЗН «Спорт для всіх», а саме відбулися змагання з н/тенісу, силових вправ (підтягування для хлопців та віджимання для дівчат), «Смуга перешкод». Всього взяло участь 12 команд з регіонів України. Командою-переможцем стала команда Кропивницької області (Кіровоградська). Друге місце зайняла команда (Брагінець Євген, Самойлова Світлана), яка представляла Запорізьку область на фінальній частині заходу. Третє місце посіли одночасно 2 команда - Івано-Франківська та Рівненська області.

Велася запекла боротьба, була позитивна атмосфера, задоволення від спільної участі у цьому заході, біганини, азарту, перемог і розчарувань, спілкування та класного настрою отримали усі учасники.

Після завершення змагань з привітальним словом та подякою виступив директора Всеукраїнського центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Заруда Т.В. та директор Дніпровського обласного центру ФЗН «Спорт для всіх» Тімарєв С.В.

Переможці заходу отримали кубок, медалі, грамоти, футболки, спортивні куртки, чашки, призери заходу отримали медалі та грамоти від Всеукраїнського ЦФЗН «Спорт для всіх».

«Здорова молодь» – це запорука сильної та незалежної держави, що є надзвичайно актуальним для нашої країни.

КЗ «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Запорізької обласної ради висловлює велику подяку керівництву та колективу Управління молоді та спорту Мелітопольської міської ради за формування команди.