Естафета у Бахмуті

 18.09.2019
Донецька область

У міській легкоатлетичній естафеті, присвяченій Дню фізичної культури та спорту взяли участь вищі навчальні заклади та загальноосвітні школи I-III та I-II ступенів м.Бахмут.

Дух здорового способу життя, доброго самопочуття, чудового настрою, справжнього азарту та жага до перемоги – усе це поєдналося в естафеті. Команди шкіл міста змагалися у швидкості та спритності на бігових доріжках стадіону «Металург». Такі змагання спонукають школярів до систематичного фізичного самовдосконалення, розвивають рухові якості, почуття колективізму, дружби, взаємодопомоги.

За підсумками змагань серед закладів І-ІІ ступенів призові місця посіли: I місце – команда ЗОШ №2; II місце – команда ЗОШ №4; III місце – команда ЗОШ №9.

У командній першості серед закладів І-ІІІ ступенів перемогу виборола команда ЗОШ №5; на ІІ місці – команда ЗОШ №18; на ІІІ місці – команда НВК №11.

Серед ВНЗ: I місце-команда Бахмтського педагогічного коледжу; II місце – команда Бахмутскьго індустріального технікуму;  III місце -  Бахмутський коледж транспортної інфоструктури.

Переможці змагань були відзначені медалями та грамотами.

Захід не лише допоміг молоді усвідомити користь від занять спортом, але й показав, що таке командний дух і здорова конкуренція.