17 липня «Олімпійське літо» завітало у мальовниче село Новоселиця Долинського району

 21.07.2015
Івано-Франківська область

17 липня 2015 року «Олімпійське літо» завітало у мальовниче село Новоселиця, Долинського району, де на спортивному майданчику лікувально-оздоровчого комплексу «Дружба» Івано-Франківським обласним та Долинським районним центрами фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» за підтримки обласної ради був проведений фізкультурно-оздоровчій захід в рамках цієї акції.

Метою даного заходу було залучення дітей та молоді до систематичних занять фізичною культурою та спортом, піднесення олімпійських цінностей та ідеалів спорту як одного із засобів гармонійного розвитку людини з метою створення толерантного суспільства, поширення ідей гуманізму і виховання патріотизму.

Учасників та глядачів фізкультурно-оздоровчого заходу привітали заступник начальника управління молоді і спорту облдержадміністрації та стронгмен Назарій Павлів та директор ОЦФЗН «Спорт для всіх» Святослав Бойко.

У фізкультурно-оздоровчому заході приймали участь діти до 18 років – загалом близько 100 юних учасників з різних куточків області та України.

Захід включав в себе змагання з естафет та міні-футболу. Також діти з цікавістю дивилися показові виступи стронгмена Назарія Павліва.

Переможці та призери були нагороджені грамотами та спортивним інвентарем від Івано-Франківського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».