Cпортивний турнір присвячений пам’яті президента Асоціації спортивних журналістів Прикарпаття Ореста Олексишина

 20.12.2017
Івано-Франківська область

16 грудня 2017 року в спортивному комплексі Івано-Франківського Національного технічного університету нафти і газу Івано-Франківський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно з управлінням спорту облдержадміністрації та з обласною спілкою журналістів провели спортивний турнір серед журналістів, присвячений пам’яті президента Асоціації спортивних журналістів Прикарпаття Ореста Олексишина.

Метою заходу було залучення працівників засобів масової інформації до занять фізичною культурою і спортом, пропаганда здорового способу життя, популяризація різних видів спорту.

На урочистому відкритті турніру прозвучав гімн та піднято державний прапор, а також з привітаннями виступили начальник управління спорту облдержадміністрації Орест Оклієвич, голова обласної спілки журналістів Лілія Боднарчук, директор ОЦФЗН «Спорт для всіх» Святослав Бойко та інші.

У спортивному турнірі взяли участь команди «Пресинг», «Карпати», «Власкор», «ОТБ «Галичина», «Бартка-медія», ПНУ «Вікторія», загалом близько 70 чоловік.

Учасники спортивного турніру випробовували свої сили у футзалі, настільному тенісі, дартсі, шашках, перетягуванні линви та підніманні гирі.

В результаті безкомпромісної боротьби в футзалі перемогу святкувала команда ТРК «Карпати», другу сходинку завоювала команда ОТБ «Галичина» та третю – команда ПНУ «Вікторія». Серед тенісистів лідерами визнано Маковійчук Надію (команда «Бартка-медія») та Каразуба Володимира (команда ТРК«Карпати»).

У змаганнях з шашок серед жінок перше місце зайняла Юзьків Юлія (команда ОТБ «Галичина»), а перше місце серед чоловіків виборов Ільків Віталій (команда ТРК «Карпати»). Щодо дартсу, то найвлучнішою серед жінок виявилася Гаєвська Світлана (команда «Бартка -медія»), серед чоловіків – Надольський Юрій (команда ТРК«Карпати»). Самим сильним учасником у гирьовому спорті став Лущак Анатолій з команди «Пресинг». Завдяки злагодженій роботі, команда «Бартка-медія» забезпечила собі перемогу не тільки у перетягування линви, але і у загальнокомандному заліку, друге місце вибороли журналісти команди ТРК «Карпати» та третю сходинку виборола команда «Пресинг».

Всі переможці та призери у всіх видах спорту були нагороджені грамотами та медалями, а команди переможці отримали кубки.