Для дітей з багатодітних та проблемних сімей та дітей з особливими потребами провели захід

 24.11.2016
Івано-Франківська область

23 листопада 2016 року в загальноосвітній школі-інтернаті І-ІІІ ступенів смт. Солотвин Богородчанського району, Івано-Франківський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно з відділом молоді та спорту Богородчанської райдержадміністрації провели Всеукраїнський фізкультурно-оздоровчий захід «Ти зможеш, якщо зміг я !» серед дітей-вихованців даної школи-інтернату, а саме: дітей з багатодітних та проблемних сімей, а також дітей з особливими потребами.

Головною метою заходу було виховання шанобливого ставлення до власного здоров’я , формування звички до регулярних занять фізичною культурою та популяризації здорового способу життя серед дітей.

Учасників заходу привітали директор Івано-Франківського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Святослав Бойко та начальник відділу молоді та спорту Богородчанської райдержадміністрації Марія Фанига.

Вихованці школи-інтернату змагались у різноманітних естафетах та конкурсах. Всього у змаганнях взяли участь понад 60 дітей.

У напруженій боротьбі перемогу здобула команда «Бойківчанка», друге місце виборола команда «Сонечко» та третє місце - команда «Козацька чайка».

Усі учасники фізкультурно-оздоровчого заходу були нагороджені грамотами та футболками від Івано-Франківського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».