Дворовий футбол у Калуші

 03.04.2015
Івано-Франківська область

1 квітня 2015 року в м. Калуші на майданчику зі штучним покриттям Івано-Франківським обласним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно з Калуським міським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» за підтримки Івано-Франківської обласної ради був проведений фізкультурно-оздоровчий захід з дворового футболу серед дітей.

На урочистому відкритті учасників фізкультурно-оздоровчого заходу привітали директор Івано-Франківського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Святослав Бойко та директор Калуського МЦФЗН «Спорт для всіх» Олег Нижник.

Головною метою проведення заходу було залучення молоді до занять фізичною культурою та спортом, пропаганда здорового способу життя та популяризація футболу.

У турнірі з дворового футболу, який проводився по олімпійській системі, взяли участь понад 80 чоловік.

В результаті безкомпромісної боротьби у фіналі команда «Юніор» перемогла команду «Тризуб» з рахунком 2:0 і посіла перше місце, відповідно команда «Тризуб» посіла друге місце. Найзапекліша боротьба була за третє місце в якій команда «Спарта» зіграла з командою «Юність» в нічию 1:1 і дійшла черга після матчевих пенальті в якій команда «Спарта» здобула перемогу (3:1)

Всі учасники фізкультурно-оздоровчого заходу були нагороджені грамотами та значками від Івано-Франківського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», а переможці та призери отримали від центру футбольні м’ячі.

В цілому захід пройшов в теплій дружній обстановці.