Дворовий футбол у Надвірній

 05.05.2017
Івано-Франківська область

26 квітня 2017 року в м. Надвірній на майданчику зі штучним покриттям Івано-Франківським обласним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно з відділом молоді та спорту Надвірнянської райдержадміністрації за підтримки Івано-Франківської обласної ради був проведений фізкультурно-оздоровчий захід з дворового футболу серед дітей.

На урочистому відкритті учасників фізкультурно-оздоровчого заходу привітали директор Івано-Франківського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Святослав Бойко та начальник відділу молоді та спорту Христина Богославець.

Головною метою проведення заходу було залучення молоді до занять фізичною культурою та спортом, пропаганда здорового способу життя та популяризація футболу.

У турнірі з дворового футболу, який проводився по олімпійській системі, взяли участь 4 команди .

В результаті безкомпромісної боротьби перемогу здобула команда №1 з м. Надвірної, друге місце дісталось теж команді з м.Надвірної за №2, а третю почесну сходинку завоювали юні футболісти з села Пасічної.

Команди переможці та призери фізкультурно-оздоровчого заходу з дворового футболу були нагороджені грамотами, медалями та кубками від Івано-Франківського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

В цілому захід пройшов в теплій дружній обстановці.