Фестиваль ранкової зарядки «Рух заради здоров’я» пройшов в Івано-Франківську

 19.04.2016
Івано-Франківська область

З нагоди Всесвітнього дня здоров’я 14 квітня 2016 року на Вічевому Майдані в м. Івано-Франківську обласним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» за підтримки обласної ради та управління молоді і спорту облдержадміністрації був проведений фестиваль ранкової зарядки «Рух заради здоров’я».

Основним завданням заходу було стимулювання населення до занять ранковою зарядкою як одного з чинників фізичного розвитку та зміцнення здоров’я людини, а також популяризація здорового способу життя.

На Вічевий Майдан, не зважаючи на невеликий дощ, зійшлося близько 1000 тисячі учасників з різних навчальних закладів міста для виконання 12 вправ, які були розроблені спеціально для даного заходу.

Кожну вправу виконували відомі особистості Прикарпаття. Першу вправу для виконання показав Володимир Ковалюк, відомий футболіст Прикарпаття, майстер спорту, чемпіон України. Наступні вправи виконали Федір Хашалов, чемпіон світу, чемпіон Європи та чемпіон Європейських ігор з бодібілдингу і фітнесу; Юрій Іванишин, тренер НФК «Ураган»; Віталій Мерінов, чемпіон світу з кікбоксингу; Любомир Пасічняк, заслужений працівник фізичної культури і спорту, заслужений тренер України з боксу; Петро Кушлик, відомий тренер України з футболу та Ростислав Микитюк, начальник управління молоді і спорту облдержадміністрації.