Фізкультурно-оздоровчий захід серед духовенства з нагоди року Патріарха Йосифа Сліпого

 15.11.2017
Івано-Франківська область

9 листопада 2017 року в м. Коломиї в ФОСК «Прикарпаття» Івано-Франківським обласним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно з Коломийсько-Чернівецькою єпархією УГКЦ за підтримки Івано-Франківської обласної ради був проведений фізкультурно-оздоровчий захід серед духовенства з нагоди року Патріарха Йосифа Сліпого.

На урочистому відкритті учасників фізкультурно-оздоровчого заходу привітали директор обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Святослав Бойко, голова Коломийської районної ради Роман Дячук та голова комісії у справах спорту Коломийсько-Чернівецької єпархії УГКЦ о.Володимир Гуменюк.

Головною метою проведення заходу була пропаганда здорового способу життя та формування звички до регулярних занять фізичною культурою та спортом.

У фізкультурно-оздоровчому заході, який складався з турніру з волейболу, настільного тенісу та шахів, приймали участь миряни та духовенство Коломийсько-Чернівецької єпархії, всього 46 учасників.

В результаті безкомпромісної боротьби у турнірі з волейболу Коломийський деканат виборов перше місце, друге почесне місце виборов Отинійсько-Тисменичанський деканат та третє здобув Городенківський деканат. У турнірі з настільного тенісу не було рівних представникам Коломийського деканату, які вибороли всі призові місця: перше місце - Терещенко Юрій, друге місце - Дмитрук Сергій та третє – Білослудцев Володимир, а от у турнірі з шахів перемогу здобув Володимир Гук з Корницького деканату, друге місце дісталось Ярославу Шкандрію з Яремчанського деканату та третє – Ігорю Дрогомирецькому з Печеніжинського деканату.

Всі переможці та призери фізкультурно-оздоровчого заходу були нагороджені медалями, футболками та грамотами від обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».