Фізкультурно-оздоровчий захід з настільного тенісу присвятили 100-річчю з дня народження Владики Софрона Дмитерка

 02.11.2016
Івано-Франківська область

29 жовтня 2016 року в м.Івано-Франківську в коледжі фізичного виховання Івано-Франківським обласним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно з Івано-Франківською Архієпархією УГКЦ за підтримки Івано-Франківської обласної ради був проведений фізкультурно-оздоровчий захід з настільного тенісу, присвячений 100-річчю з дня народження Владики Софрона Дмитерка та Року Божого Милосердя серед мирян Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ.

На урочистому відкритті учасників фізкультурно-оздоровчого заходу привітали начальник відділу спорту облдержадміністрації Орест Оклієвич та Преосвященний Владика Йосафат Мощич, Єпископ-помічник Івано-Франківський.

Головною метою проведення заходу було залучення молоді до занять фізичною культурою та спортом, пропаганда здорового способу життя та популяризація настільного тенісу.

Фізкультурно-оздоровчий захід проводився у двох вікових категоріях: до 18 років та віком від 18 років та старші.

В результаті безкомпромісної боротьби третє почесне місце в категорії до 18 років здобув Салій Августин, друге місце виборов Гулянич Павло та переможцем став Данилюк Назарій. У віковій категорії від 18 років та старші перемогу здобув Савчук Віталій, другу сходинку посів Іванців Михайло та третє місце виборов Лучко Андрій. Всі вони були нагороджені медалями та грамотами від ОЦФЗН «Спорт для всіх».

Серед деканатів перше місце вибороли миряни Тисменицького деканату, друге місце дісталось Калуському деканату та третє – Рожнятівському деканату. Переможці та призери серед деканатів були нагороджені кубками та грамотами.

В цілому захід пройшов в теплій дружній обстановці.