Футбол серед дітей 13-14 років пройшов в смт. Богородчани

 01.04.2016
Івано-Франківська область

30 березня 2016 року в смт. Богородчани на майданчику зі штучним покриттям Івано-Франківським обласним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно з відділом молоді та спорту Богородчанської РДА за підтримки Івано-Франківської обласної ради був проведений фізкультурно-оздоровчий захід з дворового футболу серед дітей 13-14 років.

На урочистому відкритті учасників фізкультурно-оздоровчого заходу привітали директор Івано-Франківського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Святослав Бойко та начальник відділу молоді та спорту Богородчанської РДА Марія Фанига.

Головною метою проведення заходу було залучення молоді до занять фізичною культурою та спортом, популяризація міні-футболу серед дітей.

У турнірі з дворового футболу, який проводився по олімпійській системі, взяли участь понад 45 чоловік.

В результаті безкомпромісної боротьби перше місце посіла команда школи №2, друге місце зайняла команда «Глибівка» і останнє призове місце посіла команда школи №1.

Всі учасники фізкультурно-оздоровчого заходу були нагороджені грамотами та значками від Івано-Франківського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», а переможці та призери були нагороджені кубками.

В цілому захід пройшов в теплій дружній обстановці.