Міні-футбол імені Блаженного священномученика Григорія Хомишина

 16.05.2017
Івано-Франківська область

12-13 травня 2017 року в м.Івано-Франківську на майданчиках зі штучним покриттям коледжу фізичного виховання Івано-Франківським обласним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно з Івано-Франківською Архієпархією УГКЦ за підтримки Івано-Франківської обласної ради був проведений фізкультурно-оздоровчий захід з міні-футболу імені Блаженного священномученика Григорія Хомишина.

На урочистому відкритті учасників фізкультурно-оздоровчого заходу привітали заступник голови облдержадміністрації Ігор Пасічняк, правлячий Архієпископ і Митрополит Івано-Франківський УГКЦ Володимир Війтишин та директор обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Святослав Бойко.

Головною метою проведення заходу була пропаганда здорового способу життя, популяризація міні-футболу та формування звички до регулярних занять фізичною культурою та спортом.

Фізкультурно-оздоровчий захід з міні-футболу був проведений по олімпійській системі у двох вікових категоріях: 13-14 років та від 16 років і старші, у якому приймали участь миряни та духовенство Івано-Франківської УГКЦ, всього 218 учасників.

В результаті безкомпромісної боротьби у віковій категорії 13-14 років перемогу святкувала команда «Гейзер» з с. Старуні, друге місце здобули гравці команди «Світло» з с.Тустань та третю почесну сходинку завоювала команда с.Єзупіль. Серед учасників віком 16 років і старші першу сходинку завоювала команда с.Братківці, другу сходинку – команда «Колос» с.Кінашева та третє почесне місце дісталось гравцям Парафії Різдва Пресвятої Богородиці з м.Івано-Франківська.

Переможці фізкультурно-оздоровчого заходу з міні-футболу у кожній віковій категорії були нагороджені перехідними кубками, медалями, та грамотами від обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» .

В цілому захід пройшов в дружній теплій атмосфері, учасники заходу залишились задоволені та отримали море позитивних емоцій.