Міні-футбол серед юнаків пройшов в селищі Богородчани

 10.09.2015
Івано-Франківська область

До Дня фізичної культури і спорту 9 вересня 2015 року в селищі Богородчани на майданчику зі штучним покриттям Івано-Франківським обласним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно з відділом у справах молоді та спорту Богородчанської райдержадміністрації за підтримки Івано-Франківської обласної ради був проведений спортивно-масовий захід з міні-футболу серед юнаків.

 

Головною метою проведення заходу було залучення молоді до занять фізичною культурою та спортом, пропаганда здорового способу життя та популяризація міні-футболу.

 

У турнірі з міні-футболу, який проводився по коловій схемі, взяли участь юні футболісти Богородчанщини , всього понад 50 чоловік.

 

В результаті безкомпромісної боротьби перемогу святкувала команда з Богородчан , яка впевнено виграла у команди з с.Глибівки, залишивши їй другу сходинку, а третє бронзове місце виборола команда з с.Старі Богородчани.

 

Під час урочистого нагородження з вітальним словом до учасників звернувся голова Богородчанської районної держадміністрації Ярослав Паранюк, побажавши спортивних успіхів юним футболістам та поздоровив їх з Днем фізичної культури і спорту.

 

Переможці та призери були нагороджені грамотами, футболками, а команда переможець отримала кубок та футбольний м’яч від Івано-Франківського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

 

В цілому захід пройшов в теплій дружній обстановці.