«Олімпійське літо» крокує Івано-Франківщиною

 21.08.2015
Івано-Франківська область

В рамках Всеукраїнських фізкультурно-оздоровчих заходів в літній канікулярний період «Олімпійське літо» 19 серпня 2015 року в с. Сокіл Галицького району в дитячому лікувально-оздоровчому комплексі «Сокіл» Івано-Франківським обласним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» за підтримки Івано-Франківської обласної ради був проведений фізкультурно-оздоровчий захід.

Метою даного заходу було залучення дітей та молоді до систематичних занять фізичною культурою та спортом, популяризація олімпійських цінностей серед дітей та молоді.

На урочистому відкритті учасників змагань привітав головний спеціаліст Івано-Франківського ОЦФЗН «Спорт для всіх» Морозовецький Олександр та заступник начальника ДЛОК «Сокіл» Олена Сергіївна.

У змаганнях взяли участь понад 150 дітей зі всієї України, які відпочивали в таборі.Захід проводився з таких видів спорту: зі стрітболу серед молодших і старших куренів, з волейболу, естафет та з футболу серед молодших і старших куренів.

В результаті безкомпромісної боротьби перше місце зі стрітболу серед молодших куренів здобула команда «VІ куреня», друге місце виборола команда «VІІІ куреня», а третє місце дісталось команді «IX куреня». Стрітбол серед старших приніс такі результати: перше місце - «І курінь», друге місце - «ІІ курінь», а третє - «VІІ курінь». Змагання з волейболу потішили глядачів і показали такі підсумки, третю сходинку посіла команда «IV куреня», друге - «ІІ куреня», а переможцем стала команда «І куреня» та посіла перше місце. Далі проводились естафети для старших учасників, і для молодших «Веселі старти». В естафетах серед старших переможцем стала команда «І куреня», другу сходинку посіла команда «ІІ куреня» а бронзову нагороду здобула команда «ІІІ куреня». У «Веселих стартах» серед молодших першу сходинку посіла команда «Гладіатори» VІ куреня, другий щабель посіла команда «Зевси та богині» IX куреня, а третю позицію зайняла команда «Енергетики» VIII куреня. А на завершення було зіграно турнір з футболу з такими результатами: серед молодших куренів третє місце посіла команда «VІ куреня», друге місце посів «IX курінь», а переможцем став «VIII курінь», серед старших перемогу здобула команда «ІІ куреня», їм поступилась команда «І куреня» і відповідно зайняла другу позицію, а «VІІ курінь» посів у змаганнях третю позицію.

Переможці та призери фізкультурно-оздоровчого заходу були нагороджені грамотами та м’ячами від обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». Учасники та глядачі змогли на собі відчути запал гри та вболівальницького настрою, що дало масу позитивних емоцій.