«Олімпійське літо» завітало у мальовниче місто Косів

 28.07.2017
Івано-Франківська область

20 липня 2017 року «Олімпійське літо» завітало у мальовниче місто Косів, де на спортивному майданчику лікувально-оздоровчого комплексу «Карпатські зорі» Івано-Франківським обласним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно з сектором у справах молоді та спорту Косівської райдержадміністрації за підтримки обласної ради був проведений фізкультурно-оздоровчий захід в рамках цієї акції.

Метою даного заходу було залучення дітей та молоді до систематичних занять фізичною культурою та спортом, піднесення олімпійських цінностей та ідеалів спорту як одного із засобів гармонійного розвитку людини з метою створення толерантного суспільства, поширення ідей гуманізму і виховання патріотизму, пропаганда здорового способу життя серед широких верств населення.

Учасників та глядачів фізкультурно-оздоровчого заходу привітали директор ОЦФЗН «Спорт для всіх» Святослав Бойко та стронгмен Назарій Павлів.

У фізкультурно-оздоровчому заході приймали участь діти до 18 років, – загалом більше 150 юних учасників з різних куточків області та України.

Захід включав в себе змагання з комплексних естафет. Також були проведені конкурси: серед хлопчиків – хто швидше надує кульку, серед дівчаток – хто довше пострибає на скакалці. Діти з цікавістю дивилися показові виступи стронгмена Назарія Павліва, який спершу зігнув арматурний прут, розірвав гумову грілку силою своїх легенів, потім порвав календар на 365 листків та сів на шпагат. Стронгмен порадив дітям тренуватись, щоб у майбутньому стати такими ж сильними.

Переможці та призери були нагороджені грамотами та спортивним інвентарем від Івано-Франківського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

В цілому свято пройшло у теплій дружній атмосфері, діти отримали масу позитивних емоцій.