«Олімпійське літо» завітало у «Прикарпатські зорі»

 10.07.2015
Івано-Франківська область

9 липня 2015 року у с. Слобода, Коломийського району у ЛОК «Прикарпатські зорі» Івано-Франківським обласним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» за підтримки Івано-Франківської обласної ради, проведено спортивно-оздоровчий захід в літній канікулярний період в рамках Всеукраїнської акції «Олімпійське літо».

Метою заходу була пропаганда здорового способу життя, піднесення олімпійських цінностей та ідеалів спорту, виховання патріотизму, протиставлення здорового способу життя шкідливим звичкам - наркоманії, палінню, алкоголізму.

Учасників спортивного свята привітали заступник начальника управління молоді і спорту облдержадміністрації та стронгмен Назарій Павлів та директор ОЦФЗН «Спорт для всіх» Святослав Бойко.

У змаганнях приймали участь діти до 18-ти років загалом понад 80 юних спортсменів з різних куточків України, які відпочивали в таборі. Програма свята складалася з міні-футболу, шашок та комплексних естафет.

У запеклій та напруженій боротьбі в змаганнях з міні-футболу перемогу здобули: на ІІІ місці команда – третього загону, другу сходинку посіла команда першого загону, а перемогу здобула команда другого загону. В турнірі з шашок призерами стали: ІІІ місце-Обущак Василь, ІІ місце-Романюк Христина, а посів І місце і виявився найкмітливішим Обущак Станіслав.

На закритті заходу виступив Прикарпатський богатир Назарій Павлів, показавши дітям силові вправи з надування гумової грілки, розривання відривного календаря та згинання арматурного прута - що сподобалось глядачам найбільше.

Команди-призери та переможці були нагороджені грамотами, скакалками та м’ячами (футбольний, баскетбольний і волейбольний) від ОЦФЗН «Спорт для всіх».

Загалом захід запам’ятався веселим проведенням канікулярного періоду та здоровим відпочинком в ЛОК «Прикарпатські зорі». Діти отримали масу позитивних спогадів і приємних емоцій.