«Спортивна зима» на Івано-Франківщині

 18.02.2016
Івано-Франківська область

16 лютого 2016 року в смт. Яблунів Косівського району в загальноосвітній школі-інтернаті, Івано-Франківським обласним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно з сектором у справах молоді і спорту Косівської РДА за підтримки Івано-Франківської обласної ради був проведений фізкультурно-оздоровчий захід «Спортивна зима».

На урочистому відкритті учасників заходу привітали директор Івано-Франківського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Святослав Бойко та завідувач сектору у справах молоді і спорту Косівської РДА Михайло Мельничук.

Головною метою проведення заходу була популяризація активного дозвілля в зимовий період, пропаганда активного способу життя, як одного з чинників гармонійного розвитку людини.

У фізкультурно-оздоровчому заході взяло участь понад 90 дітей, які змагались у різноманітних естафетах та конкурсах.

В результаті запеклої боротьби перше місце посіла команда «Українська сім’я», друге місце зайняла команда «Переможці» і останнє призове місце посіла команда «Кока-кола».

Всі учасники фізкультурно-оздоровчого заходу були нагороджені грамотами, значками та роздатковим матеріалом від Івано-Франківського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

В цілому захід пройшов в теплій дружній обстановці.