У фізкультурно-оздоровчих заходах в «Опіллі» взяли участь понад 100 дітей

 17.08.2016
Івано-Франківська область

В рамках Всеукраїнської акції «Олімпійське літо» 15 серпня 2016 року у с. Добринів Галицького району у позаміському закладі оздоровлення та відпочинку дітей «Опілля» Івано-Франківським обласним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» за підтримки Івано-Франківської обласної ради були проведені фізкультурно-оздоровчі заходи.

Метою проведення заходу була пропаганда здорового способу життя, формування у дітей свідомої потреби до занять фізичною культурою та спортом, а також піднесення олімпійських цінностей та ідеалів спорту як одного із засобів гармонійного розвитку людини.

На урочистому відкритті учасників спортивного заходу привітали заступник директора ПЗОВД «Опілля» Васьків В.О. та начальник відділу обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Король Т.Р.

У фізкультурно-оздоровчих заходах взяли участь близько 100 дітей, які приїхали на відпочинок з Луганської та Донецької областей. Діти змагалися у спортивних естафетах, волейболі, стрибкам у довжину.

В результаті безкомпромісної боротьби перемогу святкувала команда «Сонечко», другу сходинку здобула команда «Suomi» та третю – команда «Гургенчики».

Переможці та призери були нагороджені грамотами, значками та спортивним інвентарем від Івано-Франківського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

В цілому захід пройшов в теплій дружній обстановці.