«Веселі старти» з нагоди Міжнародного дня захисту дітей на майданчику дитячого садочка № 9 «Дзвіночок»

 01.06.2017
Івано-Франківська область

29 травня 2017 року на майданчику дитячого садочка № 9 «Дзвіночок» Івано-Франківським обласним центром фізичного здоров’ я населення «Спорт для всіх» за підтримки обласної ради було проведено спортивне свято серед дошкільнят «Веселі старти» з нагоди Міжнародного дня захисту дітей.

Головною метою даного свята було формування у дошкільнят сталої традиції до занять фізичною культурою і спортом, розвиток рухових умінь, навичок і фізичних якостей за допомогою рухливих ігор та спортивних естафет.

На урочистому відкритті спортивного свята дошкільнят привітала завідувачка ДНЗ № 9 «Дзвіночок» Надія Григорів та головний спеціаліст ОЦФЗН «Спорт для всіх» Олександр Морозовецький.

Програма спортивного свята включала в себе низку спортивних естафет та конкурсів, які супроводжувались виступами художньої самодіяльності малят та різноманітними рухливими іграми. Всього у спортивному святі взяло участь близько 50 дошкільнят.

У спортивних естафетах перемогу здобула команда дошкільнят «Дзвіночок», другу сходинку посіли дошкільнята з команди «Ромашки» та третю почесну сходинку зайняли малята з команди «Хмаринка».

Команди переможці та призери були нагороджені грамотами, футболками, а всі інші учасники за активну участь у спортивних естафетах теж отримали грамоти та футболки від обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», а дошкільний навчальний заклад № 9 отримав спортивний інвентар від центру.

В цілому свято пройшло у теплій дружній атмосфері, дошкільнята отримали масу позитивних емоцій.