Всеукраїнський спортивно-масовий захід «Спортивна зима» крокує Прикарпаттям

 20.02.2015
Івано-Франківська область

19 лютого 2015 року в рамках цієї акції Івано-Франківський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно з відділом у справах сім’ї, молоді та спорту Надвірнянської райдержадміністрації за за сприяння Івано-Франківської обласної ради провели даний захід в Надвірнянській школі-інтернаті І-Ш ступенів під цією назвою.

Метою даного заходу була популяризація зимових видів спорту, формування здорового емоційного фону та свідомої потреби до занять фізичною культурою та спортом у дітей-вихованців школи-інтернату.

На урочистому відкритті заходу з привітальним словом виступив заступник начальника управління молоді та спорту облдержадміністрації Назар Павлів та директор обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Святослав Бойко.

У спортивно-масовому заході взяло участь понад 60 дітей, які змагались у різноманітних естафетах та конкурсах.

Захід супроводжувався виступами художньої самодіяльності учнів школи-інтернату, а також показовими виступами спортсменів з самбо та дзюдо.

В напруженій боротьбі перше місце виборола команда «Акули», друге місце дісталось команді «Леви» та третє – команді «Зубри».

Усі переможці та учасники спортивно-масового заходу були нагороджені грамотами та роздатковим матеріалом, а школа-інтернат отримала баскетбольний, волейбольний м’ячі та набори для гри в бадмінтон від Івано-Франківського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

В цілому захід пройшов в дружній теплій атмосфері, діти залишились задоволені та отримали море позитивних емоцій.