З нагоди Міжнародного дня людей похилого віку пройшов шахово-шашковий турнір

 01.10.2015
Івано-Франківська область

Стало доброю традицією відмічати Міжнародний день людей похилого віку різноманітними спортивно-масовими заходами. Так, 30 вересня 2015 року в Івано-Франківському геріатричному пансіонаті обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» за підтримки Івано-Франківської обласної ради в рамках Всеукраїнських масових спортивних заходів «Спорт для всіх – радість життя» провів шахово-шашковий турнір, приурочений цьому дню.

Головною метою заходу було мотивування людей похилого віку до систематичних занять фізичною культурою та спортом, як одного з чинників довголіття та збереження здоров’я.

На урочистому відкритті заходу підопічних геріатричного пансіонату привітали директор пансіонату Лоріна Дерев’янко та директор обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Святослав Бойко.

Понад 20 підопічних пансіонату взяли участь у шахово-шашковому турнірі.

За результатами змагань шахового турніру у напруженій боротьбі перемогу здобув Маївський Йосип, срібним призером став Скринник Володимир, а третє місце виборов Косарчук Володимир. У шашковому турнірі місця розподілилися наступним чином: перше місце здобув Палагіцький Василь, друге місце – Тонієвич Майя та третє місце – Карась Іван.

Переможці, призери та всі учасники турніру були нагороджені грамотами, футболками та солодкими призами від обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».