Майбутні чемпіони України та Олімпійських ігор з тхеквондо (ВТФ)

 05.03.2016
Харківська область

20 лютого 2016 року Комунальною установою «Харківський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх»» у спортивному залі ЗОШ № 157 було проведено традиційний турнір з тхеквондо (ВТФ) серед юнаків та дівчат «A-EAST KINDER CUP» . У різних вагових категоріях змагалися понад 70 юних спортсменів, майбутніх чемпіонів України та Олімпійських ігор. Приємно відзначити, що для багатьох це були перші подібні змагання.

Однією з приємних сюрпризів для учасників стала присутність на змаганнях члена збірної команди України, учасника Чемпіонату Світу з тхеквондо (ВТФ) 2015 року, у ваговій категорії до 54 кг – Максима Сухомліна. Який відмітив високий рівень майстерності у юних спортсменів та побажав усім майбутніх перемог.

Учасники змагань були нагородженні кубками, медалями та дипломами Харківського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». А декілька учасників були відзначені додатково, так Денис Бабюк отримав кубок у номінації «За волю до перемоги», Олександр Щербанов – «Кращий поединок» та кубок «Відкриття змагань» здобув Назар Беляєв