Майбутні рятівники подолали смугу перешкод

 01.04.2016
Харківська область

Комунальною установою «Харківського обласного центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх»» разом із спеціалістами Навчального центру Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту ДСНС України було проведено заходи з пропаганди та формування здорового способу життя, які відбулись у Нововодолазькому районі Харківської області.

Для дітей та молоді відбулись рухливі ігри, квест «Смуга перешкод», для дорослих пройшли змагання з міні-футболу.

В рамках квесту «Смуга перешкод» діти та молодь мала змогу, спочатку навчитись, а потім змагатись між собою у стрільбі з пневматичної гвинтівки, в одяганні на час противогазу, також придбали навички із рятувального альпінізму та змагалась між собою на стометрівці, ознайомились з основами професії рятувальника!

Захід мав на миті національно-патріотичне виховання молоді, пропаганду та формування здорового способу життя, формування ціннісних орієнтирів та громадянської самосвідомості, придбання прикладних навичок професії - Рятівник.

Усі учасники змагань були нагородженні кубками, медалями та сувенірною продукцією Харківського обласного центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх».