Обласні змагання серед фізкультурних працівників пройшли в Харкові

 28.10.2015
Харківська область

16 жовтня 2015 р Харківським обласним центром фізичного здоров`я населення «Спорт для всіх» за підтримки Департаменту у справах молоді та спорту Харківської обласної державної адміністрації були проведені обласні змагання серед фізкультурних працівників в рамках ХХІV обласної Спартакіади з масових видів спорту серед районів і міст обласного значення Харківської області на базі Харківського університету повітряних сил ім. Івана Кожедуба.

Метою даного заходу було активізація фізкультурно-масової та оздоровчої роботи, пропаганда здорового способу життя, залучення до занять всіма видами фізкультурно-оздоровчої роботи дорослого населення різних вікових груп, виявлення кращих районних,міських фізкультурних організацій за підсумками виступів збірних команд, популяризація найбільш масових і доступних видів спорту фізкультурно-оздоровчої спрямованості.

Програма обласних змагань серед фізкультурних працівників включала в себе 5 видів:

- легкоатлетична естафета 4 учасники х 60 м.;

- перетягування канату;

- армспорт;

- настільний теніс;

- міні-футбол.

В обласних змаганнях серед фізкультурних працівників прийняли участь 19 команд з районів та міст обласного значення Харківської області.

Пережцями у І групі стали:

1 місце – Красноградський район;

2 місце – Валківський район;

3 місце – Дергачівський район.

Переможцями у ІІ групи стали:

1 місце – Близнюківський район;

2 місце – Ізюмський район;

3 місце – Великобурлуцький район.

Переможці та призери змагань були нагороджені кубками та медалями Харківського обласного центру фізичного здоров`я населення «Спорт для всіх».