Обласний турнір з футзалу пам'яті Героя України О.С. Масельського

 21.12.2015
Харківська область

5-6 грудня 2015 р. на базі ДЮСШ «Спорт для всіх» відбувся обласний турнір з футзалу пам'яті Героя України О.С. Масельського серед дітей 2004-2005 р.н., 2006-2007 р.н. На відкритті змагань учасників привітали перший заступник голови Валківської РДА Оноша В.П., та директор Валківського ліцею ім. О.С. Масельського Грєхова В.І. В змаганнях серед дітей 2006-2007 р.н. участь прийняли 9 команд з Валківського, Красноградського, Нововодолазького та Харківського районів. Згідно жеребкування команди були розподілені на дві групи. В підгрупі А І місце посіла команда «Авангард» м. Мерефа, в підгрупі Б — команда «Юніор» смт. Пісочин, які і зустрілися у фіналі змагань, де впевнену перемогу з рахунком 6:1 отримали футболісти з Пісочина. У матчі за 3 місце зустрічалися команди «Маяк ДЮСШ» Валки та ДЮСШ Красноградського району, де юні Валківчани перемогли з рахунком 4:1.

 

В змаганнях серед дітей 2004-2005 р.н. участь прийняли 8 команд. У матчі за 3 місце зустрілися команди Нововодолазького району та «Трофей» м. Мерефа. Основний час закінчився в нічию, а в серії пенальті перемогу здобули Нововодолазькі футболісти. За перше місце змагалися команда «Юніор» смт. Пісочин та ДЮСШ Красноградського району. Основний час матчу також закінчився в нічию, а в серії післяматчових пенальті сильнішими виявились футболісти Красноградського району.

 

Всі призери змагань та переможці нагороджені грамотами, медалями та кубками від Харківського обласного центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх».

 

Бажаємо юним футболістам подальших успіхів та перемог!