«Олімпійське літо» у спортивно-оздоровчому таборі «Чайка»

 08.07.2016
Харківська область

5 липня в спортивно – оздоровчому таборі «Чайка» в смт. Старий Салтів Вовчанського району Харківської області комунальною установою «Харківський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх»» за підтримки Департаменту молоді та спорту Харківської обласної державної адміністрації було проведено фізкультурно-оздоровчих заходи для дітей в літній канікулярний період та в оздоровчих таборах «Олімпійське літо».

Понад 100 дітей мали змогу позмагатися на влучність, спритність, швидкість та весело провести дозвілля.Команди змагалися в три етапи. Першим етапом йшла спортивна естафети де малечі дозволили продемонструвати всі свої навички у вправах зі спортивним інвентарем, далі для дітей підготували інтелектуальну вікторину на спортивну тематику.

Завершаючим етапом був розважальний конкурс, де учасники співали і розповідали вірші на спортивний лад. Всі учасники естафет та конкурсів були нагороджені відзнаками, медалями від Харківського ОЦФЗН "Спорт для всіх" та Харківського відділення НОК України.