Олімпійське літо завітало у табор "Ромашка"

 22.06.2016
Харківська область

Харківським обласним центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» за підтримки Департаменту молоді та спорту Харківської обласної державної адміністрації було проведено фізкультурно – оздоровчі заходи «Олімпійське літо» серед дітей, які перебувають на оздоровленні в літній канікулярний період у таборі «Ромашка» смт. Васищеве, Харківського району Харківської області.

Головною метою фізкультурно-оздоровчихзаходів є – втілення в життя пріоритетного завдання з розвитку рухової активності серед дітей, підлітків та молоді, організація активного відпочинку дітей, залучення їх до систематичних занять фізичною культурою та спортом, пропаганда здорового способу життя. «Ні дня без рухової активності» – головний девіз «Олімпійського літа» в оздоровчих таборах.

Учасників було розділено на п’ять команд. В змаганнях, які пройшли в 2 етапи діти показали свою кмітливість, спритність, швидкість, витривалість, терпіння, реакцію та вміння у скрутну хвилину підтримати один одного.

«Веселі старти» були дійсно веселими, радісними, емоційними.

В запеклій боротьбі третє місце зайняла команда «Бутсы», друге – «Динамит», а перемогу святкувала команда «Ну, погоди!».

По закінченню змагань переможці та призери були нагороджені кубками та медалями КУ ХОЦФЗН «Спорт для всіх».