Олімпійське літо» завітало в оздоровчий табір «Берізка»

 23.06.2016
Харківська область

21 червня 2016 року КУ «Харківський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» за підтримки Департаменту молоді та спорту Харківської обласної державної адміністрації в с. Березівка Золочівського району Харківської області провели Фізкультурно-оздоровчий захід для дітей в літній канікулярний період «Олімпійське літо».

Метою змагань було: підвищити рівень фізкультурно-оздоровчої та спортивної роботи серед дітей; оволодіння дітьми навичок з різних видів спорту; залучення дітей до постійних занять фізичною культурою та спортом; пропаганда та формування здорового способу життя;

Змагання проходили серед дітей від 7 років до 12 років, загалом в змаганнях прийняло участь понад 60 дітей. Діти на рівних змагалися у спортивних естафетах та відповідали на питання на олімпійську тематику.

За сумою балів перемога дісталась команді "Газировки". Учасники команди "Винни Пух" зайняли друге місце. Третє місце виборола команда "Динамиит" .

По закінченню змагань усі переможці, призери та учасники були нагороджені пам’ятними кубками, медалями та грамотами КУ «ХОЦФЗН «Спорт для всіх».