Олімпійський день в таборах Харківщини

 08.07.2016
Харківська область

Комунальний заклад «Харківський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» за підтримки Департаменту молоді та спорту Харківської обласної державної адміністрації спільно з відділенням національного олімпійського комітету України в Харківській області провів черговий етап фізкультурно – оздоровчих заходів «Олімпійське літо» в позаміському закладі оздоровлення та відпочинку «Бурлучок» та в Чугуївському дитячому оздоровчому таборі «Орлятко» серед дітей, які перебувають на оздоровленні в літній канікулярний період.

Метою заходу було зміцнення здоров'я дітлахів та організація активного дозвілля.

До змагань діти підійшли зарядженими і налаштованими на безкомпромісну боротьбу, яка тривала на всіх етапах спортивних та інтелектуальних естафетах та навіть на прикинці коли змагання вже закінчились, галас та девізи команд продовжували звучати ще завзятіше! Загалом в заході прийняло участь понад 100 дітей.

За підсумками змагань переможці та призери та учасники естафет і спортивних конкурсів були нагороджені дипломами і медалями комунального закладу «Харківський обласний обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та сувенірами від відділення національного олімпійського комітету України в Харківської області.