Турнір з фут залу з нагоди визволення м. Куп’янськ від фашистських загарбників

 03.03.2016
Харківська область

14 лютого в спортивному залі ПК імені В.І.Кошелєва фінішував цьогорічний Турнір з міні-футболу з нагоди визволення міста Куп'янськ від фашистських загарбників, ігри якого,згідно календаря, тривали протягом січня, лютого.

Загалом у Турнірі взяли участь 12 футбольних команд. Це команда "КМКК", "СтройАнгар", "StoEr", "Фортуна", "Лісгосп", "Олімпік", "Мрія-1", "Інтер", "Мрія-2", "Арсенал", "Спартак", "Ніка".

За результатами проведених зустрічей до фінальної частини потрапили команди "СтройАнгар","StoEr","Фортуна", «КМКК», «Лісгосп» та "Ніка".За головний трофей змагалися найсильніші команди "StoEr" та "Ніка", тому і не дивно, що двобій видався видовищним та напруженим. Два тайми рівнозначної за майстерністю володіням м'ячом та силі командного духу зустрічі закінчилися з рахунком 4-3, гра за третє місце була не менш видовищною але «Фортуна» цього разу була сильнішою за «СтройАнгар», матч закінчився з рахунком 4-2.

Команди які не потрапили до фінальної частини розіграли «малий кубок» - це команди: «Мрія-1», «Олімпік», «Мрія-2», «Спартак», «Арсенал», «Інтер». Перемогу за «малий кубок» здобула команда «Мрія-2»

Команди-переможиці були нагородженні грамотами та кубками від КУФКС "МЦФЗН "Спорт для всіх"-"Спартак"". Кращим воротарем Турніру був визнаний Олександр Слепченко «Ніка», кращим захисником обрали Романа Савченко «Фортуна», кращим нападником став справжній мастер володіння мячом - гравець команди "StoEr" Сергій Комісаров.

КУФКС "МЦФЗН "Спорт для всіх"-"Спартак"" висловлює подяку всім футбольним колективам за участь у Турнірі, вітає переможців з достойною перемогою та бажає всім любителям футбольбного м'яча спортивної вдачі,командного духу та спільного великого прагнення на шляху до нових спортивних вершин.