Відбулись змагання з пожежно-прикладного спорту серед юнаків Харківщини

 21.05.2015
Харківська область

15 травня 2015 року у м. Харкові на стадіоні Головного управління МНС в Харківській області за підтримки Департаменту у справах молоді та спорту Харківської обласної державної адміністрації, КУ «Харківський обласний центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх»» відбулись змагання з пожежно-прикладного спорту серед юнаків.

Програма змагань включала в себе підйом по штурмовій та висувній драбині у вікно першого поверху навчальної вежі, пожежна естафета, подолання 100-метрової смуги з перешкодами, а також бойове розгортання.

Пожежно-прикладний спорт є профілюючим у житті і діяльності рятувальників. Цього року у змаганнях приймали участь більш 100 спортсменів з Харкова та Харківський області.

Головною метою заходу стало популяризація здорового способу життя , підвищення мотивації у молоді до занять фізичною культурою та спортом та популяризація пожежно-прикладного спорту у Харківському регіоні.

Переможці та призери змагань були нагороджені кубками та медадями КУ «Харківського обласногоцентру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх»».