Здорове та змістовне святкування Дня молоді у Чугуївському районі Харківської області

 05.07.2016
Харківська область

26 червня 2016 року в останню неділю першого місяця літа Україна святкує День молоді. З нагоди цього свята та Дня Конституції України, який відзначатиметься країною 28 червня, КУ “Харківський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно з КУ «Харківський обласний центр молоді» за підтримки Департаменту у справах молоді та спорту Харківської обласної державної адміністрації було організовано та проведено - Свято молоді на території смт. Есхар Чугуївського району Харківської області.

Захід проходив на відкритому повітрі біля місцевого пляжу у дуже теплій, веселій та невимушеній атмосфері, для усіх учасників була організована концертна програма з яскравими номерами та українськими піснями, молодіжна конкурсно-розважальна програма, яка складалася з спортивних розваг та активностей, а саме: турнірів з дартсу, шахмат, шашок, командного перетягування канату, стрибків на скакалці, метання 16ти кілограмової гірі, змагання з волейболу та ще багато цікавого. Також на учасиків заходу чекала дискотека, проведення флеш-мобу із розповсюдження посібників по здоровому способу життя із корисною інформацією.

Метою проведення цього свята є популяризація здорового способу життя, організація активного тематичного дозвілля молоді Харківської області, впровадження сучасних стандартів активного дозвілля, формування та посилення національної свідомості та гідности у населення.

Також організатори не залишили без уваги більш серьйозні методи пропаганди здорового способу життя. Так, за підтримки Благодійного фонду “БЛАГО” на спеціально відведеному майданчику розмістилася мобільна амбулаторія для проведення моментального анонімного тестування на ВІЛ/СНІД, у якій усі бажаючі протягом 10 звилин мали змогу дізнатися про стан свого здоров’я.

Вітаємо усіх з цим чудовим святом молодості та здоров’я! Бажаємо Вам натхнення, посмішок, творчої енергії та незалежних думок і мрій!!!