25 вересня День міста відзначили в Шепетівці

 27.09.2016
Хмельницька область

Обласний центр спільно з Шепетівським міським центром фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх" провели спортивно – масовий захід з нагоди Дня міста Шепетівка. У програму заходу входили: змагання з дартсу та гри "Юка"серед всіх верств населення. Участь взяло 123 учасника.

Мета даного заходу: залучення широких верств населення до фізичного активного дозвілля, ставлення спорту на служіння гармонійному розвитку людини з наміром підтримати встановлення мирного суспільства, яке зацікавлене в збереженні людської гідності, протиставлення здорового способу життя шкідливими звичками – наркоманії, палінню, алкоголізму.

З привітальним словом виступив директор обласного центру – Олександр Якушев та директор Шепетівського міського центру ФЗН «Спорт для всіх» - Олександр Мельник.

У змаганнях з дартсу серед юнаків І місце посів Авгітов Михайло, ІІ місце – Ковтанюк Владислав, ІІІ місце – Буняк Ярослав; серед дівчат І місце – Попп Лаура, ІІ місце – Юзлова Тетяна, ІІІ місце – Швець Ольга.

У змаганнях з гри "Юка" І місце - команда "Чега" (Черниш Андрій, Гамрецький Владислав), ІІ місце – команда "Шахтар" (Грищук Владислав, Костанецький Богдан), ІІІ місце – команда "Луч" (Черниш Роман, Гамрецький Ярослав).

Призери змагань з гри "Юка" та дартсу нагороджені грамотами, медалями брелками, вимпелами та призами ХОЦФЗН "Спорт для всіх" та Шепетівського міського ЦФЗН «Спорт для всіх».