Новорічний турнір з плавання серед дітей та підлітків в рамках Всеукраїнської акції «Ти зможеш, якщо зміг я»

 30.12.2016
Хмельницька область

27 грудня 2016 року обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» провів Новорічний турнір з плавання серед дітей в рамках Всеукраїнської акції «Ти зможеш, якщо зміг я».

Мета даного заходу: популяризація здорового способу життя; формування у дітей свідомої потреби до систематичних занять фізичною культурою; профілактика шкідливих звичок - наркоманії, тютюнопаління, алкоголізму; презентація форм організації фізично активного дозвілля.

З привітальним словом на відкритті новорічного турніру з плавання виступив директор ХОЦФЗН «Спорт для всіх» - Олександр Якушев.

У турнірі прийняли участь 51 дитина, боротьба проходила у двох вікових групах: дівчата, юнаки 2006-2007рр.н. та 2008-2009рр.н.

Плавання у вільному стилі (50м) серед дівчат та юнаків 2006-2007рр.н. І місце - Карван Ніколетта та Струшляк Дамір, ІІ місце - Семенюк Катерина та Фомов Ілля, ІІІ місце – Ярова Діана та Гоцуляк Михайло.

Плавання на спині (50 м) серед дівчат та юнаків 2008-2009рр.н. І місце – Дудар Євгенія та Кузін Михайло, ІІ місце – Паляниця Руслана та Яновицький Іван, ІІІ місце – Василенко Надія та Снісар Артем.

Призери змагань нагороджені грамотами та призами ОЦФЗН «Спорт для всіх».