Спортивно – масовий захід з нагоди святкування Дня селища Дунаївці

 10.08.2016
Хмельницька область

7 серпня обласний центр спільно з Дунаєвецьким селищним центром фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх" провели спортивно – масовий захід в рамках Всеукраїнської акції «Олімпійське літо» з нагоди Дня селищаДунаївці. У програмі заходу: змагання з дартсу серед юнаків та дівчат та гри «ЮКА» серед юнаків.Участь взяли близько 140 учасників.

Мета даного заходу: залучення широких верств населення до фізичного активного дозвілля у місцях масового відпочинку, ставлення спорту на служіння гармонійному розвитку людини з наміром підтримати встановлення мирного суспільства, яке зацікавлене в збереженні людської гідності, протиставлення здорового способу життя шкідливими звичками – наркоманії, палінню, алкоголізму.

З привітальним словом виступив директор центру – Олександр Якушевта директор селищного ЦФЗН «Спорт для всіх» - Сергій Войцехівський.

У змаганнях з дартсу серед юнаків І місце посів Войцехівський Ярослав, ІІ місце – Остапчук Юрій, ІІІ місце – Тарасюк Іван; серед дівчат І місце – Дем’яник Лілія, ІІ місце – Ясінська Олена, ІІІ місце – Іванова Вікторія. У змаганнях з гри «Юка» І місце посіла команда "Гусенята"(Парубок Дмитро, Верещагін Дмитро), ІІ місце - команда "Козаки"(Бабінський Богдан,Сліпачук Микола),ІІІ місце – команда "Голяки"(Залевський Дмитро, Феркалюк Микола).

Призери змагань нагороджені грамотами, брелками, вимпелами та призами ХОЦФЗН "Спорт для всіх".