На Кіровоградщині у розпалі “Олімпійське літо”

 17.07.2019
Кіровоградська область

10 липня 2019 року Кіровоградським ОЦФЗН “Спорт для всіх” підведено підсумки фізкультурно-оздоровчих заходів “Олімпійська літо” серед відпочиваючих ДЗОВ “Дружба, що у с.Войнівка.

На церемонії нагородження всіх присутніх привітали директор обласного центру фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх” Дмитро Янчук та Приютівський селищний голова Андрій Коломійцев.

Із показовими виступами завітали до табору вихованці відділення панкратіону Олександрійского СК “SportMAX”.

Протягом тижня діти змагалися у різноманітних конкурсах, серед яких: стрибки на скакалці, згинання і розгинання рук в упорі лежачи, набивання футбольного м’яча, стрибки у довжину з місця, піднімання тулуба з положення лежачи, біг на 30 метрів, комбіновані естафети тощо.

Крім цього, проведено два турніри з футболу серед молодших та старших загонів.

Всіх переможців та призерів фізкультурно-оздоровчих заходів нагороджено дипломами, медалями від обласного центру “Спорт для всіх” та заохочувальними призами від Всеукраїнського центру.

Величезна подяка керівництву ДЗОВ “Дружба”, головному судді змагань Роману Капінусу за сприяння в організації та проведенні даного заходу та відділенню панкратіону Олександрійского СК “SportMAX”.