Підсумкове засідання організаційного комітету з проведення в області Всеукраїнського місячника «Спорт для всіх – спільна турбота»

 08.05.2019
Кіровоградська область

07 травня 2019 року в м. Кропивницькому відбулось підсумкове засідання організаційного комітету з проведення в області Всеукраїнського місячника «Спорт для всіх – спільна турбота».

В засідання взяли участь: Соколенко У.В. – голова оргкомітету, заступник начальника управління освіти, науки, молоді та спорту облдержадміністрації, Янчук Д.О. – директор Кіровоградського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», Шевченко О.В. – начальник Кіровоградського обласного відділення (філії) Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України і Ткаченко М.В. – начальник відділу організації спортивно-масової роботи обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

За результатами звітів, отриманих від райдержадміністрацій, виконавчих комітетів міських рад міст обласного значення, міських, селищних, сільських рад об'єднаних територіальних громад переможці визначались з урахуванням таких показників:

  1. рівень залучення населення до участі у Місячнику (у відсотковому співвідношенні до загальної кількості населення на території);
  2. обсяги фінансування (бюджетного та позабюджетного), залученого на проведення Місячника;
  3. кількість відремонтованих та облаштованих спортивних майданчиків або підготовлених до експлуатації (у відсотковому співвідношенні до загальної кількості майданчиків);
  4. кількість збудованих спортивних майданчиків під час проведення Місячника;
  5. інформаційне забезпечення;
  6. наявність описового звіту, фотоматеріалів, газетних статей у періодичних виданнях та мережі Інтернет.

 Отже за результатами проведення на території області Всеукраїнського місячника «Спорт для всіх – спільна турбота» переможцями та призерами Місячника стали:

І місце – Соколівська ОТГ;

ІІ місце – м.Кропивницький;

ІІІ місце – Благовіщенський район.

Вітаємо переможців та призерів Місячника!