Обласний спортивний фестиваль «Рогізно Street Workout» на Львівщині

 28.07.2015
Львівська область

На Самбірщині у селі Рогізно 26 липня 2015 року відбувся обласний спортивний фестиваль «Рогізно Street Workout», який став вже традиційним для Львівської області. Організатори заходу – Львівський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», Самбірська районна державна адміністрація, Самбірська районна рада.

Street workout (укр. вуличне тренування) – це масовий рух, заснований на заняттях фізичною культурою із застосуванням тренувального обладнання в громадських об'єктах, таких як шкільні двори, парки, спортивні майданчики в міській забудові. Включає тренування на турніку, брусах, яке відбувається на свіжому повітрі.

Спортивне свято на правах господаря розпочав директор Рогізнянської СЗШ І-ІІ ст. – Микола Кінаш. З привітальним словом до учасників змагань звернулись: голова Самбірської районної ради – Андрій Бобак, завідувач сектору з питань молоді та спорту РДА – Василь Лесько, головний спеціаліст відділу освіти РДА – Роман Бойко, сільський голова с. Верхівці – Оксана Сало, депутати районної ради – Костянтин Цибульський та Володимир Ковалів.

Спортсмени змагалися та виборювали перемогу у шести видах програми: силовий фрістайл, підтягування на перекладині + 32 кг, техніка на гімнастичній перекладині, джимбарр, віджимання на брусах + 48 кг, вихід на дві руки.

Переможці та призери змагань нагороджені кубками та грамотами від Львівського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».