У Львівському обласному центрі «Спорт для всіх» вксь рік вирує життя

 30.12.2015
Львівська область

Директор Львівського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Вадим Климович разом зі своїм заступником Валерієм Янюком та начальником КЗ ЛОР «Львівський регіональний центр з фізичної культури та спорту інвалідів «Інваспорт» Мирославом Николаєвим, 24 грудня 2015 року відвідали комунальний заклад Золочівський міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Центр, який створили у Золочеві в 2011 році, активно залучає місцеве населення до занять фізичною культурою та популяризує здоровий спосіб життя.

На сьогоднішній день у комунальному закладі займається 175 осіб. Семеро з них – діти учасників АТО, восьмеро – діти інваліди і одна дитина сирота.

У центрі проводять заняття з лікувальної фізичної культури для жінок. Відбуваються вони по групах з понеділка по суботу. Жінки мають змогу не лише покращити своє здоров’я, а й підтримувати чудову форму.

Заняття з оздоровчої фізичної культури для дітей проходять по 3 групах, в яких займаються діти інваліди, діти від 7 до 10 років та дівчатка від 10 років.

Директор Львівського обласного центру «Спорт для всіх» Вадим Климович випробував тренажери Золочівського центру та відзначив хорошу організацію занять.

Також гості зі Львова провели зустріч з міським головою міста Золочева – Ігорем Михайловичем Гриньківим, який висловив підтримку комунальному закладу і наголосив, що буде підтримувати проведення в центрі фізкультурно – оздоровчих занять та реабілітаційних заходів серед людей різних вікових груп (включаючи людей з інвалідністю).