Змагання з гирьового спорту у рамках обласних комплексних змагань серед дорослих та ветеранів спорту

 06.09.2016
Львівська область

3-4 вересня 2016 року у місті Дрогобичі відбулися змагання з гирьового спорту у рамках обласних комплексних змагань, присвячених 160-річчю від дня народження Івана Франка та 150-річчю від дня народження Михайла Грушевського, за програмою ХХV спортивних Ігор Львівщини та за програмою ІХ обласних ігор ветеранів спорту. Змагання організовані управлінням фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації, Львівським обласним центром фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» та сектором з питань фізичної культури і спорту відділу молодіжної політики, сім’ї та спорту виконавчого комітету Дрогобицької міської ради. Головний суддя - Пиль Ярослав (м. Дрогобич).

З вітальним словом на відкритті змагань виступили мер Дрогобича – Тарас Кучма та директор ЛОЦ ФЗН «Спорт для всіх» - Вадим Климович.

У змаганнях брали участь 10 збірних команд районів області та міст обласного значення у категорії «Дорослі» та 6 команд у категорії «Ветерани».

Серед дорослих, 1 місце посіла команда м. Новий Розділ, 2 місце – команда Стрийського району, 3 місце – команда м. Дрогобича.

Серед ветеранів, 1 місце здобула команда Стрийського району, 2 місце – команда м. Дрогобича, 3 місце – команда м. Новий Розділ.

Переможці та призери в особистому заліку були нагороджені грамотами та медалями, а командного заліку – грамотами та кубками.

Висловлюємо подяку Головній суддівській колегії за добре організовані змагання та справедливе суддівство.