Фестиваль здоров'я «Веселі старти» на Миколаївщині

 06.06.2016
Миколаївська область

У середу, 1 червня на вулиці Адміральській відбувся фестиваль здоров'я «Веселі старти» на велосипедах, приурочений до міжнародного Дня захисту дітей.

Організаторами цього спортивного свята були Миколаївський обласний центр фізичного здоров'я населення " Спорт для всіх " та відділ з питань фізичної культури і спорту.

На параді відкриття привітали маленьких і юних велосипедистів з Першим днем літа заступник міськспорткомітету, майстер спорту міжнародного класу -Олег Машкін, начальник обласного спорту - Олександр Садовський, депутат міської ради -Лариса Веселовська та депутат обласної ради - Надія Іванова.

Позмагатися в швидкісній їзді на велосипедах прийшло понад 100 учасників від малого до великого: найменшому не виповнилося і чотирьох років, а максимальний вік «наїзників » досягав 14 років .

З великим задоволенням діти спостерігали за виступом спортсмена, який представив на суд глядачам елементи вело - фрістайлу, або танцю на велосипеді. Малюки з широко відкритим ротом спостерігали за екстрималом, який виконує на « низькорослому » байці немислимі елементи.

Змагання пройшли в 6 заїздів по таким віковим групам: діти до 5 років , 5-6 років , 7-8 років , 9-10 років , 11-12 років , 13-14 років.

Переможці «Веселих стартів» отримали солодкі призи та корисні подарунки від спонсорів, а на всіх учасників, по завершеню фестивалю, чекало смачне морозиво.