МОЦ ФЗН «Спорт для всіх» провів обласний фестиваль «Мама, тато, я – спортивна сім'я»

 05.05.2017
Миколаївська область

29 квітня, за підтримці Народного депутата Верховної Ради України Козиря Юрія Борисовича, МОЦ ФЗН «Спорт для всіх» провів обласний фестиваль «Мама, тато, я – спортивна сім’я» з нагоди Міжнародного дня сім’ї в Миколаївській області, який проходить вже 12-й рік поспіль. Захід відбувся у дитячому містечку «Казка». Цього року до Миколаєва завітали команди з 15 районів Миколаївської області.

Урочисте відкриття заходу відбулось з привітального слова заступника начальника відділу з питань фізичної культури і спорту ОДА Гінкула Віктора Миколайовича, після чого, вихованці хореографічного ансамблю «Веселка» порадували учасників веселими таночками. Також для учасників заспівала лауреат Міжнародних конкурсів, вокаліста Ольга Панькив.

Традиційно, учасники заходу, та всі інші бажаючи прийняли участь у спортивному флешмобі – зарядці, якій підняв настрій та настроїв на позитивні емоції.

Програма фестивалю складалася з чотирьох комплексних естафет: «Розсипав-збери», «Естафети з обручами», «Повітряна кулька», та «Велике прання».

Наприкінці заходу учасникам подякувала за участь директор МОЦ ФЗН «Спорт для всіх» Черникова Ірина Олексіївна, яка побажала успіхів, здоров’я та подальших перемог.

Так, у результаті запеклої боротьби перше місце посіла команда сім’ї Коринь з Братського району, друге місце – сім’я Зебницьких з Доманівського району, та третє місце отримала сім’я Доцин з Баштанського району. Переможці та учасники заходу були нагороджені кубками, медалями пам’ятними призами, та подарунками від МОЦ ФЗН «Спорт для всіх» та спонсорів заходу.

МОЦ ФЗН «Спорт для всіх» висловлює щиру подяку за активну участь в організації заходу Народному депутату Верховної Ради України Козирю Юрію Борисовичу, директору дитячого містечка «Казка» Любарову Юрію Йосиповичу, та ресторану Макдональдс.