Обласні спортивно-масові заходи «Рух заради здоров’я» серед працівників та їх сімей групи компанії «Агрофьюжн» в Миколаївській області

 30.03.2015
Миколаївська область

З 24 по 26 березня 2015 року в Миколаївській області відбулися обласні спортивно-масові заходи «Рух заради здоров’я» серед працівників та їх сімей групи компанії «Агрофьюжн», які відбувалися у три етапи. Перший етап заходів відбувся 24 березня у місті Гола Пристань та селищі Чорноморське, Херсонської області. Другий етап проходив 25 березня у місті Снігурівка, Миколаївської області, та третій етап відбувся 26 березня у місті Миколаєві.

Всього в заході прийняло участь близько 250 чоловік, як безпосередньо учасників команд, так і вболівальників. Метою заходу є пропаганда здорового способу життя та залучення широких верств населення до занять фізичною культурою та спортом. Програма заходу складалася з різноманітних естафет у яких приймали участь як діти, так і їх батьки, тим самим показуючи їм власний приклад активного та спортивного способу життя. Команди складалися з учасників різних вікових груп в як дорослих так і дітей.

Миколаївський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» проводив третій етап заходу 26 березня у спортзалі МОК КДЮСШ, де учасники команд та їх вболівальники мали можливість змагатися між собою в естафетах, приймати участь у спортивному танцювальному флешмобі та у спортивній вікторині. Всі команди яскраво презентували себе, вболівальники підготували велику кількість малюнків, плакатів та слоганів.

Взагалі захід проходив у добрій та привітній атмосфері. Всі учасники були нагороджені призами групи компанії «Агрофьюжн» та Миколаївського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх». Незабаром очікується фінал заходів, де команди знову будуть мати можливість поборотися вже за звання абсолютного переможця.